LOKÁLNE

Lokálna ekonomika Košický kraj

Prvý košický remeselný liehovar VARADY`S DISTILLERY + história


Destiláty VARADY’S sú jedinečným spojením dlhoročných skúseností, láskavého prístupu a remeselnej zručnosti pestovateľskej pálenice.

Ako prvý košický remeselný liehovar nadväzujeme na myslenie nášho pradeda a staviame na poctivom prístupe, ručnom triedení ovocia, riadenom kvasení a konečnom pálení s trojstupňovou destiláciou.

Pri výrobe používame len to najlepšie ovocie z nášho regiónu bez použitia farbív a aromatických látok.

Náš destilát lahodne chutí a vonia za ovocím.

Každá séria produktu je jedinečná, vyrábaná v malých množstvách.

Každá fľaša je pre nás záväzkom, výzvou i poďakovaním za vašu dôveru.

🕰 História v každej kvapke 🕰

👉🏻Naša história siaha až do obdobia na prelome 19. a 20. storočia, kedy náš pradedo Sidlovits vlastnil hostinec a likérku v srdci Košíc.

Dnes je naším spolumajiteľom jeho pravnuk.

👉🏻Myšlienku celého liehovaru sme postavili na tomto bohatom dedičstve a zaviazali sme sa pokračovať v duchu jeho tradície.

👉🏻S hrdosťou sme prvým remeselným košickým liehovarom, ktorý vytvára destiláty s rovnakou vášňou a oddanosťou k remeslu ako naši predchodcovia.

👉🏻Naša história je srdcom našej značky a sme vďační za príležitosť pokračovať v rodinnej tradícii. Každý náš destilát nesie v sebe príbeh minulosti a vášeň pre budúcnosť.

✨Ďakujeme vám, že ste s nami na tejto ceste. Spoločne vytvárame príbeh, ktorý sa bude odovzdávať z generácie na generáciu. ✨

Viac info: http://www.varadys.sk/

Hľadaj